Стейшън пласт ЕООД е дружество с с  20 годишни традиции в проектирането, производство и монтаж на Алуминиеви и ПВЦ конструкции.Фирмата е създадена през 1991г. тя е един от основните конкуренти и производители на алуминиева и пвц дограма, обкови и аскесоари за нея, което гарантира ниска цена и кратки срокове на изпълнение.

home-for-us

В момента Стейшън Пласт разполага с производствена база в гр.София. Оборудвана с линии за Алуминиеви, ПВЦ дограми и конструкции.  Производството на Алуминиеви и ПВЦ дограми е съпроводено неизменно и от съпътсващите ги аксесоари, като: ПВЦ подпрозоречни первази, алуминиеви козирки, комарници, щори и т.н.

Стейшън Пласт си партнира успешно дълги години с големите заводи за Алуминий и ПВЦ профили.

През годините Стейшън Пласт се е насочила към покриване изискванията и нуждите на пазара в България. Дружеството е еднакво ориентирано както към крайни клиенти, така и към инвеститори, строители и дистрибутори. Редицата корпоративни клиенти и хилядите частни биват допълнени от старателно изградената дистрибуторска мрежа в страната и чужбина.

Като доказателство за коректността и качеството на предлаганите услуги Стейшън Пласт има сериозни референции и препоръки от своите партньори и контрагенти, както одити  и сертификати за управление на качеството по междунарадната система ISO 9001 : 2008.

iso

80% от продукцията на Стейшън пласт е ориентирана към българския пазар и следните клиенти:


  • Частни домове
  • Хотели
  • Търговски площи и магазини
  • Публични и обществени сгради

Останалите 20% от продукцията на Стейшън пласт са ангажирани за европейския пазар, предимно Белгия,Германия, Италия и Сърбия.