Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Хоризонталните щори са най-често използвания слънчезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба – са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори

Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм, цветното им лаково покритие е с вечна гаранция. Прецизната изработка на управляващите механизми и висококачествени материал и гарантират безпроблемна употреба.

Модели между стъкло, пред стъкло, BlackOut – ширина на ламелата 25 и 16 мм. Подържат се над 40 разцветки, двуцветни ламели и ламели с имитация на дървесен фладер.

Хоризонтални щори Ултимейт Мега Вю

Хоризонтални щори Ултимейт Мега Вю

Хоризонтални щори Ултимейт ВВ24

Хоризонтални щори Ултимейт ВВ24

Вертикални текстилни щори

Вертикални текстилни щори

Вертикални текстилни щори

Вътрешни текстилни щори

Вътрешни текстилни щори

Подържат се над 320 разцветки (ширина на ламела 127 мм и 89 мм), обхващащи гамата от полупрозрачни до 100% непропускащи слънчевата светлина материи. Комбинират се с три системи на релси за управление – К01, К01 Лукс и EOS. Възможност за ел. задвижване.

Вертикални алуминиеви щори 89 мм.

вертикални алуминиеви щори

Поддържат се над 15 разцветки, перфорирани ламели, ламели с ефект перла и ламели с имитация на дървесен фладер. Комбинират се с три системи на релси за управление – К01, К01 Лукс и EOS. Възможност за ел. задвижване.

Руло Щори

Руло Стандарт, руло Елеганс – с алуминиева кутия и водачи за Al и PVC дограма, руло Престиж – руло щора за капандури, руло Комфорт – моторизирани руло щори за големи прозорци (до 300 см ширина). Подържат се 60 разцветки на платове, включително и Black Out (100% непрозрачни), както и профили и комплектовка в бял и кафяв цвят, и 6 разцветки фладер.
Модел Стандарт

Модел Стандарт

Модел Елеганс

Модел Елеганс

Моторизирани щори модел КОМФОРТ

Моторизирани щори модел КОМФОРТ

Моторизирани щори модел РЕФЛЕКСОЛ

Моторизирани щори модел РЕФЛЕКСОЛ

Плисе щори & Дует щори EOS®

Най-новата и усъвършенствана система на “Hunter Douglas” Холандия – 3 начина на управление, 9 модела на движение и модел “ден и нощ” (една щора с два различни плата).

Поддържат се над 60 разцветки, обхващащи гамата от полупрозрачни до 100% непропускащи слънчевата светлина материи, както и Duette с алуминиво покритие на плата за по-добра термоизолация. Възможност за електрозадвижване и автоматизация Somfy.

Модел АО

Модел АО

Модел ВВ

Модел ВВ

Модел ВО

Модел ВО

Модел Ден и Нощ

Модел Ден и Нощ

Римски щори Аура EOS®

Римските щори модел “Аура” са изработени с 100% оригинални висококачествени материали на “Hounter Douglas” – Холандия. Atmano® е специален плат за римски щори, изтъкан в уникален процес.

Римски Щори

Там, където платът се прегъва при събиране, са втъкани „тунели“ за хоризонталните алуминиеви тежести. Резултатът е 100% еднакво високи сегменти на плата, абсолютно успоредни „тунели“, изчистен вид без хоризонтални шевове. Възможност за електрозадвижване и автоматизация.

Бамбукови Щори

Предлагат се 2 модела на задвижване и управление (като руло щора и като римска щора) и 30 вида бамбук (като структура и цветове). Изработват се по индивидуални размери.
Модел ЕЙША

Модел ЕЙША

Модел ФЕБА

Модел ФЕБА

Стейшън Пласт

За повече информация относно видове, модели, размери и т.н. на щорите може да се свържете с нас